Pesäpallon suomensarja käynnistyy tämän viikon loppupuolella. Joukkueet on jaettu neljään lohkoon, joista etelälohkossa on 11 joukkuetta, länsilohkossa 9 joukkuetta, itälohkossa 7 joukkuetta ja pohjoislohkossa 10 joukkuetta. Kauden päätteeksi jokaisen lohkon neljä parasta pääsee tavoittelemaan ensi kaudeksi paikkaa Ykköspesikseen. Jokaisen lohkon viimeiseksi jäänyt joukkue putoaa maakuntasarjaan.

Lue lisää
Uutiskuva 26.08

LP koki putoamisen karun kohtalon

Loimaan Palloilijat koki kauden viimeisessä ottelussaan kirvelevän tappion Seinäjoen Maila-Jusseille. Kuusi vuoroparia LP hallitsi peliä, mutta molempien jaksojen viimeisessä vuorossa Maila-Jussit kiri rinnalle ja ohi ja voitti ottelun jaksoin 3-4, 4-4. Tappio tiesi putoamista sarjaporrasta alemmaksi.

Lue lisää
Uutiskuva 23.08

Seinäjoki lähellä sarjapaikan uusimista

Ykköspesiksen putoamiskarsinnan kolmannessa ottelussa Seinäjoen Maila-Jussit otti voiton Loimaan Palloilijoista ja siirtyi ottelusarjassa 2-1-johtoon. Seinäjoella jaksolukemat olivat 8-3 ja 1-1.

Lue lisää
Uutiskuva 19.08

SMJ vei trillerin

Seinäjoen Maila-Jussit palautti kotiedun itselleen, kun se värikkäiden vaiheiden jälkeen otti voiton kotijoukkue LP:stä jaksoin 1-2 (3-5, 6-4, 0-2). Ottelusarja on nyt tasatilanteessa 1-1, ja se jatkuu ensi viikolla Seinäjoella ja Loimaalla.

Lue lisää
Uutiskuva 17.08

LP aloitti pudotuspelit voitolla

Loimaan Palloilijat parantaa peliään kuin sika juoksuaan. Osoituksena tästä oli kauden ensimmäinen ns. kolmen pisteen voitto. Pudotuspeleissä ei toisaalta pisteitä lasketa, vaan vain voitot merkitsevät. LP otti ensimmäisen kiinnityksen sarjapaikkaan torstai-iltana Seinäjoella Maila-Jusseja vastaan jaksolukemin 3-5, 1-3.

Lue lisää
Uutiskuva 12.08

LP:n peli paranee edelleen

Loimaan Palloilijoiden peli paranee ottelu ottelulta. Nyt jopa sarjassa kakkoseksi sijoittunut Puijon Pesis oli ensimmäisellä jaksolla helisemässä pirteästi pelanneen kotijoukkueen kanssa. Puijo vei kuitenkin molemmat jaksot lukemin 3-4 ja 0-5 ja varmisti samalla kotiedun ensimmäiselle playoffs-kierrokselle.

Lue lisää
Uutiskuva 11.08

Ykköspesiksen runkosarja huipentuu viikonloppuna

Ykköspesiksen runkosarjan viimeiset ottelut käydään tänä viikonloppuna. Lauantaina LP kohtaa viimeisellä kierroksella Ykköspesiksen nousukarsintapeleihin tähtäävän Puijon Pesiksen. LP hakee kotiottelussaan jatkoa Alavudelta tulleelle voitolle, mutta myös kuopiolaisilla saattaa lauantaina olla kovat piipussa.

Lue lisää
Uutiskuva 09.08

LP onnistui ottamaan voiton Alavudelta

- On tää hienoa, kun joka kuukausi voitetaan pesäpallopeli, totesi Loimaan Palloilijoiden pelinjohtaja keskiviikkoillalla Alavudella, kun vieraat olivat ottaneet kaksi pistettä kotiutuslyöntikisan jälkeen lukemin 1-2 (3-1, 3-4, 0-0, 3-4).

Lue lisää
Uutiskuva 03.08

LP hiljensi hullujenhuoneen yhden jakson verran

Kauden ensimmäisen paikallispelin jälkeen KaMan lukkari Rasmus Paananen kuvaili joukkueensa tämän kauden mottona olevan hullujenhuone. Rempseästä pelistä ja ronskista kielenkäytöstä ammennetaan energiaa. Torstai-iltana LP onnistui hiljentämään Kaman hetkeksi, kun se voitti toisen jakson eikä näin antanut Mailalle täyttä tusinaa pisteitä paikallispeleistä.

Lue lisää

KaMan neljäs kohtaaminen torstaina

Loimaan Palloilijoiden paikallispelivastustajana on tällä kaudella Kankaanpään Maila. Paikallispeleissä joukkueet kohtaavat kesän aikana neljä kertaa. LP:n ja Kama:n kohtaamisia on hallinnut Kankaanpää, joka on voittanut kaikki kolme edellistä yhteenottoa.

Lue lisää
Uutiskuva 02.08

Kankaanpää otti pisteet

Kankaanpään Maila otti kolme sarjapistettä Loimaan Palloilijoista ja tarrasi tiukasti kiinni nousukarsintapaikkaan. LP:n murheenkryyni oli keskiviikkona sisäpeli, jossa tilanteiden teko oli hankalaa. Kotijoukkue vei kolmostilanteet 21-8. Niistä se löi yksi kerrallaan taululle loppuluvuiksi 2-0 (6-0, 3-1).