Loimaan Palloilijat 30.07.2023

Puijon Pesis piti pisteet Kuopiossa

Loimaan Palloilijat matkustivat sunnuntaina Puijon Pesiksen vieraaksi Kuopioon. Vielä tässä kohtaa kautta, oli Puijon Pesis ainut joukkue, jonka kanssa LP ei ollut vielä kohdannut kertaakaan.

Ottelun alku enteili Palloilijoille vaikeaa iltapuhdetta, kun kotijoukkue siirtyi heti avausvuorossa 3-0 johtoasemaan. Toisen vuoroparin tasoittavalla vieraat ilmoittautuivat otteluun mukaan, kun LP:n oma kasvatti Kasper Leijon iski pallon läpi Puijonlaakson 2-puolelta ja kiersi ensimmäisen kunnarinsa Ykköspesiksessä. Vain hetkeä myöhemmin Toni Pomellin vapaa lyönti upposi kotijoukkueen ulkokenttään ja 3-jatkeelle siten, että kunniaa kiertänyt Leijon sai tuoda seuraavan kavennuksen.

Vieraiden omat virheet ja kotijoukkueen hyvä ulkopeli pitivät huolen, ettei yhdestä hyvästä sisävuorosta huolimatta Palloilijat päässeet lähemmäksi, vaan jakso päätettiin 5-2 lukemin Puijon Pesikselle.

Ottelun toinen jakso oli ulkopelien juhlaa, eikä juoksuilla mässäilty. Toisessa vuorossa Ville Pietinen vei Puijon 1-0 johtoon ja seuraavassa vuorossa Toni Toivanen lisäsi johtoa juoksulla. Palloilijat esittivät hyvää ulkopeliä ja pitivät kotijoukkueen juoksumäärän maltillisena, mutta oma sisäpeli ei ollut riittävällä tasolla taistelemaan jaksovoitosta. Jakso sekä ottelu kirjattiin kotijoukkueelle 2-0 lukemin.

Ottelussa parhaina palkittiin Puijon Pesiksen Waltteri Hämäläinen, Ville Pietinen ja Seeti Surakka sekä LP:n Toni Pomell ja Kasper Leijon.

Palloilijoiden ottelut jatkuvat, kun joukkue kohtaa back-to-back hengessä paikallisvastuksen, Kankaanpään Mailan. Joukkueet kohtaavat keskiviikkona Kankaanpäässä ja torstaina Loimaalla.