Loimaan Palloilijat 04.07.2024

Vaikeuksien kautta voittoon

Onneakin tarvittiin siihen, että LP sai kairattua kolme pistettä Jokioisten Koetus junioreilta. Molemmat jaksot olivat tiukkoja, mutta päättyivät lopulta kotijoukkueen voittoihin (2-1, 4-1).

- Voi kauhea, voi kauhea, huokaili LP:n pelinjohtaja Jesse Jokinen ottelun jälkeen.

- Tosi haastava peli. Tämä ottelu meni kärkeen siinä listassa, jossa laitetaan järjestykseen sitä, miten paljon mietittävää on ollut ennen ottelua. Kuusi pelaajaa oli poissa eikä niitä reservejä niin hirveästi ole. Melkoisen työn ja tuskan takana oli, että saatiin tähän peliin 12 miestä kasaan. Ulkopeliin luotin, mutta sisäpelistä oli poissa niin tärkeitä palasia, että vaikeuksia ennakoin, ja niitä tulikin.

Tukkoista oli tosiaan LP:llä sisällä. Ensimmäisen jakson juoksut syntyivät heti ottelun alussa Joona Iivosen ja Mikko Lehtisalon mailoista. Sen jälkeen lisäjuoksu ei ollut edes lähellä.

JoKo juniorit pääsi lähelle, kun ykköspalkitun Roope Arkkilan lyönti putosi polttolinjassa räpylästä kahden pelaajan yrittäessä yhtä aikaa samaan palloon.

Arkkila oli osittain tyytyväinen oman joukkueensa esitykseen, mutta harmitteli toisen jakson kääntymistä kotijoukkueelle aivan kalkkiviivoilla.

- Avitettiin kaveria toisen jakson voittoon. Ihan hyvää peliä meiltä seitsemän vuoroparia. Pääsin juhannuksena armeijasta, ja nyt voin osallistua paremmin joukkueen tekemiseen.

Avittamisella Arkkila viittasi toisen jakson viimeisen vuoron tapahtumiin. Jokioinen oli mennyt Arkkilan hienolla kumuralla 0-1-johtoon toisessa vuoroparissa, ja LP oli jo pahasti köysissä, kun se tuli viimeistä kertaa sisälle.

LP sai tasoitusjuoksun harhaheitolla, kun JoKo junioreiden ulkokenttä yritti polttaa Akseli Åbergiä kolmoselle. Heitto kuitenkin karkasi, ja Aksu ehti kotiin.

Voittojuoksussa olivat tähdet kohdillaan kotijoukkueelle. Eemeli Mäen viimeinen lyönti ajotilanteessa näytti kantavan kolmoskopparille kopiksi, mutta pieni kiinniottovirhe muutti tilanteeksi 3-1, kun myös kolmoselle juossut Joona Iivonen käytti pelisilmää ja jatkoi suoraan kotipesän turvaan. Loppulukemat niittasi kakkospuolelta pikakomennuksen peliin saanut Joni Kalttonen.

Toni Pomell hoiti ulkopelissä Jokioisten tasoittavalla kolme ristiä taululle, ja peli oli siinä.

LP:n ykkönen oli syötöillään Jokioisen kurissa pitänyt Joona Iivonen. Myös lyönti napsui pari kertaa paikoilleen.

- Annan itselleni arvosanan seiskapuoli. Nahu peli, jossa ei tehty mitään ylimääräistä, mutta kuitenkin kaikki tarvittava. Ulkopelissä auttoi se, että tunsin viime kauden perusteella usean pelaajan lyöntivalikoiman.

Ei kaunista, mutta kuivin jaloin selvittiin. Seuraava haaste odottaa jo lauantaina Riihimäellä, jossa RPL haluaa jatkaa kärkijoukkueiden kiusaamista. Siihen peliin saadaan toivottavasti hieman täydennystä rosteriin.

» Takaisin arkistoon

Uusimmat otteluennakot ja -raportit
Peli-ilme ratkaisi voiton LP:lle

10.07.2024

Ulvila vastassa kuuden pinnan pelissä

09.07.2024

Riihimäki katkaisi LP:n voittoputken

06.07.2024

Fanituotteet

Tutustu LP:n tyylikkäisin fanituotteisiin!

Selaa tuotteita
Evästeet