Info

Etusivu / Info

Info

Loimaan Palloilijoiden kotiottelut

Loimaan Palloilijat pelaavat kotiottelunsa Loimaan Pesäpallostadionilla osoitteessa Sammonkatu 2, 32200 Loimaa.

Ottelutapahtumissa on kaksi sisäänkäyntiä. Toinen sijaitsee sammonkadun puolella ja toinen Loimaan puistokadun koulun puolella. Autolla saapuville on erinomaiset parkkimahdollisuudet molemmin puolin. Sammonkadun puoleisella sisäänkäynnillä on iso hiekkakenttä parkkialueena, kun taas koulun parkkipaikka toimii toisella puolella.

Hinnasto

Miesten Suomensarja
- Peruslippu 7 €
- Alennusryhmät 5 € *
- Alle 18-vuotiaat veloituksetta

* eläkeläiset, opiskelijat & varusmiehet

Naisten Suomensarja
- Peruslippu 5 €
- Alle 18-vuotiaat veloituksetta

Loimaan Palloilijoiden kausikortit kattavat runkosarjan lisäksi kaikki mahdolliset jatko-ottelut.
Lipunmyyntipisteillä käytössä käteismaksun lisäksi korttimaksu.

Ottelutapahtuma

Palloilijoiden ottelutapahtumissa ei ole numeroituja istumapaikkoja, mutta tilaa on reilusti niin kotipesän takana olevassa katsomossa, kuin myös 3-puolen istumakatsomossa. Lisäksi 2-puolella sijaitsevassa anniskelukatsomossa on istumapaikkoja n. 40 henkilölle.

Päätykatsomon takana sijaitsee huoltorakennus, jonka yleisellä puolella on WC-tilat katsojien käytettävissä. Valitettavasti katettua katsomon osaa ei Loimaan Pesäpallostadionilta löydy, joten sääennusteen niin uhatessa, varauduthan esim. sateenvarjolla. 3-puolen kioskilta voi tiedustella lainaksi sateenvarjoa tai istuinalusta.

Kioskipalvelut

Loimaan Palloilijoiden ottelutapahtumissa palvelee kaksi kioskia 3-puolella sekä 2-puolella anniskelukatsomo. 3-puolen kioskeilta saatavilla virvoitusjuomia, kahvia sekä suolaista ja makeaa matsievästä, kuten makkaraa, jäätelöä, pullaa sekä karkkia. 2-puolen anniskelukatsomo on k-18 ja sitä ylläpitää Palloilijoiden yhteistyökumppani, Bar Edgar Loimaa. Anniskelukatsomo on auki kaikissa suomensarjan otteluissa, ellei toisin mainita.

Kaikissa ottelutapahtuman kioskipalveluissa käytössä käteis- sekä korttimaksu.

Media

Ottelutapahtumien päätteeksi ei järjestetä lehdistötilaisuutta. Haastatteluja voi suorittaa kentällä ottelun päätyttyä. Mahdollisilla tiedusteluilla, kysymyksillä tai haastattelupyynnöillä voi lähestyä osoitteeseen: toiminnanjohtaja@lpjuniorit.net

Otteluohjelmat sekä tulospalvelu

Otteluohjelmat löytyvät valikosta joukkueiden omilta sivuilta. Lisäksi ohjelmat, sarjataulukot sekä tilastot löytyvät myös osoitteesta: www.pesistulokset.fi

Seuraamalla somekanavissa Loimaan Palloilijoita, pysyt myös mukana. Somekanavissa julkaistaan pelipäivänä ottelut sekä kokoonpanot ja ottelutulokset.

Sosiaalinen-media

Loimaan Palloilijat
Facebook: Loimaan Palloilijat
Instagram: @loimaanpalloilijat
TikTok: @loimaanpalloilijat
Twitter: @LPpesis
YouTube: Loimaan Palloilijat
www.loimaanpalloilijat.fi

Loimaan Palloilijat Junioripesis
Facebook: Loimaan Palloilijat Junioripesis
Instagram: @lpjuniorit
www.lpjuniorit.net

Evästeet