Loimaan Palloilijat 09.07.2024

Ulvila vastassa kuuden pinnan pelissä

Keskiviikkoiltana loimaalaista pesisyleisöä hemmotellaan suomensarjan kärkiottelulla, kun sarjakakkonen UPV tulee haastamaan kolmantena sarjataulukossa olevan Loimaan Palloilijat.

Panokset ovat siis pelissä kohdallaan. Kumpikin joukkue tavoittelee minimissään pääsyä neljän joukkueen jatkopeleihin, ja varmasti molemmat haluaisivat niihin peleihin kotiedun. Se tarkoittaa sijoittumista kahden parhaan joukkoon, jolloin ensimmäisellä pudotuspelikierroksella kotietu on varma. Nyt joukkueiden välillä on yksi piste, joten voitto tästä ottelusta maistuu varmasti molemmille.

PuMu johtaa sarjaa ja on viimeisten tietojen mukaan hankkimassa seuraavien viikkojen aikana täydennyksiä riveihinsä. Ulvila sen sijaan luottaa omiin ja lähiseudun nuoriin pelaajiin. Pelinjohtaja Raimo Braggen tehtävänä on koulia heistä kauden aikana yhä valmiimpia pelaajia.

Joukkueessa on jo nyt niin lupaavia nuoria, että heidän paikkansa on ensi kaudella Ykköspesiksessä. Esimerkiksi koko kärkitrio, Veikka Kurppa, Lari Peltonen ja Joonas Nurminen, on taidoiltaan sitä luokkaa, että haasteita olisi syytä hakea jo sarjaporrasta ylempää.

Jos tämä kolmikko onnistuu täyttämään pesät, vastuu kotiuttamisesta lankeaa hieman kokeneemmille ulvilalaisille. Omat kasvatit Atte Piisi ja lyöjätilastossa tällä hetkellä kolmospaikalla oleva jokeri Petri Kulmala ovat kovia kotiuttajia.

LP pystyi hakemaan vierasvoiton kauden ensimmäisestä joukkueiden välisestä kohtaamisesta. Sateen keskeyttämä ottelu päättyi silloin vierasvoittoon supervuoron jälkeen.

Loimaalaiset ovat muutamassa viime pelissä tuskailleet pelaajapulan kanssa. Saattaa olla, että keskiviikkoiltana päävalmentaja Jesse Jokinen pääsee peluuttamaan jo vähän normaalimpaa miehistöä. Ainakin pari vakiokokoonpanon pelaajaa lienee silloin jälleen riveissä.

Kutkuttava jännitysnäytelmä alkaa klo 18.00.

Tervetuloa!

Miesten suomensarja
ke 10.7. klo 18.00
Loimaan pesäpallostadion
LP-Ulvilan Pesä-Veikot
Otteluisäntänä Raleka Oy

» Takaisin arkistoon

Uusimmat otteluennakot ja -raportit
Peli-ilme ratkaisi voiton LP:lle

10.07.2024

Ulvila vastassa kuuden pinnan pelissä

09.07.2024

Riihimäki katkaisi LP:n voittoputken

06.07.2024

Fanituotteet

Tutustu LP:n tyylikkäisin fanituotteisiin!

Selaa tuotteita
Evästeet