Loimaan Palloilijat 14.06.2024

Topi Tuura palaa kotistadionille

LP:n seuraava vastustaja on Riihimäen Pallonlyöjät. Lauantain ottelun tekee mielenkiintoiseksi erityisesti se, että riihimäkeläisten riveissä pelaa LP-ikoni Topi Tuura, joka pitkähkön tauon jälkeen pääsee näyttämään nykykuntoaan entiselle kotiyleisölleen.

RPL on sarjassa tällä hetkellä sijalla kuusi. Joukkue kuuluu niihin, joilla on realistiset mahdollisuudet päästä jatkopeleihin runkosarjan päätyttyä. Toki se vaatii voittoja, sillä kärkiviisikko alkaa pikkuhiljaa tehdä kaulaa seuraajiinsa.

Topin lisäksi RPL:n kotiutuksista vastaa joukkueeseen viime talvena liittynyt Samu Saarinen. Tuttu mies myös Ykköspesiksestä Jyväskylän Lohen ja Ikaalisten Tarmon joukkueista. Lyönti on ollut kohdillaan, sillä Hyvinkäällä pesisoppinsa saanut pelaaja johtaa tällä hetkellä suomensarjan lyöntitilastoa yhdessä PuMun Jere Dahlströmin kanssa 27 kotiutuksellaan.

Kolmas pelaaja, joka kannattaa RPL:n riveistä nostaa esiin, on ykkösvahti Arttu Lehto, joka on ollut joukkueensa taitavin vaihtotilanteiden purkaja, ja siksi tärkeä palanen, jotta Tuuralle ja Saariselle saadaan ruokaa kotiutuksiin.

LP on melkoisessa otteluruuhkassa. Torstaina joukkue tappeli väsyneenä vierasvoiton Ulvilasta. Lauantaina nähdään, pystyykö kotijoukkue löytämään uuden latauksen yhden päivän huilin jälkeen.

Tervetuloa!

Miesten suomensarja
la 15.6. klo 16.00
Loimaan pesäpallostadion
LP-Riihimäen Pallonlyöjät
Otteluisäntänä Loimaan Kivi

» Takaisin arkistoon

Uusimmat otteluennakot ja -raportit
Peli-ilme ratkaisi voiton LP:lle

10.07.2024

Ulvila vastassa kuuden pinnan pelissä

09.07.2024

Riihimäki katkaisi LP:n voittoputken

06.07.2024

Fanituotteet

Tutustu LP:n tyylikkäisin fanituotteisiin!

Selaa tuotteita
Evästeet