Loimaan Palloilijat 26.05.2023

Seinäjoki sunnuntain vastuksena

LP:n kotiottelut jatkuvat mielenkiintoisella otatuksella Ykköspesikseen viime kauden päätteeksi noussutta Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan. Perinteikäs pesäpalloseura hakee uutta tulemistaan ja haluaa vakiinnuttaa paikkansa aluksi Ykkösessä.

SMJ:n joukkue on klassisesti sanottuna sekoitus nuoruuden intoa ja kokemusta. Reilusti yli puolet pelaajista on alle kaksikymppisiä. Heistä kannattaa huomioida esim. hienon alkukauden pelannut 17-vuotias lukkari Ville Soini, joka tolpillaan ja taktisuudellaan on sekoittanut mm. Kankaanpään ja Jyväskylän Kirin sisäpeliä.

Kokemusta ja rauhallisuutta joukkueeseen tuovat 27-vuotias Tero Tyynelä ja kauden aikana seinäjokisten riveihin liittynyt Ville Viita. Molemmat ovat takuuvarmoja vaihtajia, ja tarvittaessa molemmilta löytyy myös juonikkuutta kotiutuksiin ja läpilyönteihin. Kotiutustilanteissa LP:n ulkokentän kannattaa olla tarkkana myös Rasmus Tepon astuessa mailan varteen.

Rohkeilla otteillaan nousijajoukkue on noussut sarjassa jo viidenneksi. Seitsemän pistettä on tullut voitoilla KaMasta ja Jyväskylän Kiristä. Lisäksi yksi jaksovoitto tarttui mukaan pelistä Alavutta vastaan.

Loimaalaisittain mielenkiintoisin pelaaja on kuitenkin Jussien etukentällä pelaava Markus Nokso-Koivisto. Markus pelasi nuorena aluksi LP:n junnujoukkueissa ja myös edustuksen mukana suomensarjaa. Opiskelut veivät pelaajan Seinäjoelle, jossa peliura on jatkunut Maila-Jussien väreissä.

Viime kaudella Markus kunnostautui suomensarjan länsilohkossa erityisesti vaihtolyönneissään ja toi myös ison osan joukkueensa juoksuista. Alkukausi on osoittanut, että taidot riittävät myös Ykköspesikseen.

Loimaan pelissä ilahduttavaa on ollut C-poikaikäisen Perttu Kenttäahon otteet. Nuori mies on heti ensimmäisestä ottelusta lähtien ollut pelistä toiseen LP:n parhaimmistoa. Nyt alkaisi olla kokeneempien pelaajienkin aika nousta Pertun rinnalle.

Jännittävä ottelu käynnistyy sunnuntaina klo 15.00. Tervetuloa!

Miesten Ykköspesis
su 28.5. klo 15.00
Loimaan pesäpallostadion
LP-Seinäjoen Maila-Jussit

» Takaisin arkistoon

Uusimmat otteluennakot ja -raportit
LP koki putoamisen karun kohtalon

26.08.2023

Seinäjoki lähellä sarjapaikan uusimista

23.08.2023

SMJ vei trillerin

19.08.2023

Fanituotteet

Tutustu LP:n tyylikkäisin fanituotteisiin!

Selaa tuotteita
Evästeet