Loimaan Palloilijat 27.05.2024

LP:llä tiistaina asennetesti

Loimaan Palloilijoilla on käynnissä viiden pelin putki, jossa se kohtaa neljä kertaa päävastustajiansa ja näiden lisäksi tiistaina Turku-Pesiksen. Turkulaisia ei etukäteisveikkauksissa ole arvioitu nousijakandidaateiksi.

Kotijoukkueen haasteena tiistain ottelussa on tosiaan se, että joukkue otti viime viikolla mittaa sarjan ennakkosuosikista Puna-Mustasta ja tiistain ottelun jälkeen Loimaan pesäpallostadionille saapuvat Kinnarin Pesis Järvenpäästä, Puna-Mustat ja Jokioisten Koetus. Maukkaita vastustajia on siis luvassa.

Pystyykö LP pitämään ajatukset ja asenteen kohdillaan myös tiistaina etukäteen selvästi heikompaa vastustajaa vastaan? Siinä tuhannen taalan kysymys.

LP otti ennen kauden alkua harjoitusottelussa helpon voiton turkulaisista. Silloin Turku-Pesiksen epävarma ulkopeli avitti loimaalaisia voittoon.

Turku-Pesis sai kauden alussa tärkeän lisäpalan peliinsä, kun LP:n riveissä vielä viime kaudella pelannut Niko Julin lähti mukaan turkulaisten riveihin. Nikosta joukkue sai sekä vaihtolyönti- että etenemisvoimaa. Yhdessä konkari Jani Kapuisen kanssa Julin saattelee hyvillä prosenteilla etenijöitä kohti kolmospesää.

Toinen loimaalaisille tuttu nimi on oma kasvatti Heikki Kaskiluoto, joka johtaa Turku-Pesiksen kotiutustilastoa lukemin 1+4. Myös Taneli Kukonlehto on kotiuttanut viidesti.

Loimaalaisista viime peleissä esiin ovat nousseet vaihtolyöntispesialistit Miro Märsylä ja Antti Ropponen. Molemmat ovat näyttäneet myös kotiutusvoimaansa iskemällä loimaalaisten kauden tähän mennessä ainoat kunnarit. Toni Pomellin ruuti on ollut myös kuivaa. Siitä kertoo joukkueen paras kotiutusmäärä, seitsemän juoksua.

Helleaalto hellii, ja tiistaina pallon pitäisi ainakin sen vuoksi kulkea kunnolla. Saako LP pidettyä fokuksen pelissä vai yllättääkö Turku-Pesis? Tervetuloa katsomaan, kuinka käy.

Miesten suomensarja
ti 28.5. klo 18.00
Loimaan pesäpallostadion
LP-Turku-Pesis
Otteluisäntänä Someron Säästöpankki

» Takaisin arkistoon

Uusimmat otteluennakot ja -raportit
Jarkko Littunen löi melkein juoksun

19.06.2024

LP:n nukahdus maksoi yhden pinnan

15.06.2024

Topi Tuura palaa kotistadionille

14.06.2024

Fanituotteet

Tutustu LP:n tyylikkäisin fanituotteisiin!

Selaa tuotteita
Evästeet