Loimaan Palloilijat 02.06.2024

LP kaatoi myös Kinnarin

Hurjassa lyöntivireessä edellisessä ottelussaan ollut Kinnarin Pesis törmäsi Loimaan Palloilijoiden kivikovaan ulkokenttään ja pystyi Loimaalla vain kahteen kotiutukseen kotijoukkueen viittä vastaan. LP otti kolme pistettä yhdeltä päävastustajaltaan jaksolukemin 1-0 ja 4-2.

Sade piiskasi kenttää kolmen maissa ja siirsi ottelun alkua vartin verran. Kosteat olosuhteet näkyivät avausjaksolla joukkueiden otteissa varsinkin sisäpelissä. Loimaa painosti, mutta kosteat pallot ja mailat saattoivat olla osasyynä siihen, että jaksolla nähtiin vain yksi juoksu, vaikka tilanteita loimaalaiset loivat useampaankin pinnaan.

Muutaman kerran lupaavat nollan palon ajotilanteet purkautuivat epäonnisiin koppilyönteihin, ja tilannetta piti lähteä rakentamaan alusta uudelleen sen sijaan, että Kinnarin ulkokenttää olisi saatu painostettua pidempiä ajanjaksoja.

Luottokotiuttaja Toni Pomell teki jakson ainokaisen vastustamattomalla välilyönnillä. Juoksun toi jälleen erinomaisesti sekä ulkona että sisällä pelannut Miro Märsylä.

Järvenpään sisäpeli ei rullannut kotijoukkueen tahtiin eikä yhtä puolittaista läpilyöntiä lukuun ottamatta juoksun uhka ollut edes ilmassa.

Toisella jaksolla pallot, mailat ja miehet olivat jo kuivuneet siihen malliin, että juoksujakin syntyi enemmän kuin avausjaksolla. Loimaa teki niistä neljä ensimmäistä.

Hyvillä merkatuilla ja merkkaamattomilla kumuroilla laitettiin Kinnari köysiin. Pomell avasi jälleen pelin kotiuttamalla Antti Ropposen. Jatkoa seurasi, kun alkukaudesta vähemmille tehomerkinnöille jääneet Iiro Hämäläinen ja Eetu Mutikainen pistivät palloa väliin ja etenijätilastoon merkinnät saivat Aleksi Lahti ja Joona-Tapio Mattila.

Vielä yhdet uudet nimet saatiin sunnuntain tilastoihin, kun Joona Iivosen lyönnillä kotiin ennätti Akseli Åberg.

Kinnari löysi lyöntijyvän kolmannessa sisävuorossaan, jossa kokeneet Eetu Ojala ja Teemu Martikainen löivät kavennusjuoksut. Sen jälkeen LP:n ulkokenttä suolasi viimeisen vuoron yritykset, mikä tarkoitti kolmen tärkeän sarjapisteen jäämistä kotiin.

Molemmilla joukkueilla oli ulkopelissä ns. palikat kohdallaan. Helpolla ei tilanteita eikä juoksuja annettu. LP oli kuitenkin juuri numeroiden verran tehokkaampi ja ansaitsi voittonsa. Kinnari näytti, että se kuuluu ehdottomasti niiden seitsemän joukkueen ryhmään, joka kauden lopussa taistelee paikasta jatkokarsintoihin. Otteluennakossa Arttu Kunnari nosti vierailijoista esiin ikätoverinsa Leevi Immosen. Eikä syyttä, sillä raamikas pelaaja palkittiin ykköspalkinnolla. Kakkospalkinnon ansaitsi konkari Jussi Alatalo.

LP:n palkitut olivat lähes virheettömän ottelun pelannut Iiro Hämäläinen ja tasaisesti suorittanut Miro Märsylä.

LP:n kotipeleissä vauhti kiihtyy, kun perjantaina päästään hakemaan revanssia PuMun kustannuksella. Jere Dahlström päässee jo mukaan joukkueeseen, joten LP:n ulkokenttä saa miehestä uuden pitävyysmittarin. Myös sunnuntaina vastaan asettuva Jokioisten Koetus on loimaalaispelaajineen aina sytyttävä vastustaja. Näistä lisää loppuviikosta.

» Takaisin arkistoon

Uusimmat otteluennakot ja -raportit
Jarkko Littunen löi melkein juoksun

19.06.2024

LP:n nukahdus maksoi yhden pinnan

15.06.2024

Topi Tuura palaa kotistadionille

14.06.2024

Fanituotteet

Tutustu LP:n tyylikkäisin fanituotteisiin!

Selaa tuotteita
Evästeet