Loimaan Palloilijat 09.06.2023

Lauantaina tärkeä peli

Loimaan Palloilijoiden alkukausi on tuonut seitsemästä pelistä kolme pistettä. Sarjasijoitus on valahtanut viimeiseksi, mutta yhdellä kolmen pisteen voitolla sijoitus nousisi tasaisessa häntäpäässä jopa kahdeksan parhaan joukkoon. Lauantaina kurssin kääntäminen on mahdollista, kun vastaan asettuu Alavuden Peli-Veikot.

Alavus on sarjassa yhdeksäntenä, mutta vain yhden pisteen Loimaata edellä. Alavus on pelannut kuusi ottelua. Sarjan erikoisuuksiin kuuluu, että näistä kuudesta pelistä kolme on ollut paikallispelejä Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan. Näistä peleistä Alavus on myös ottanut ainoat voittonsa, kun se aluksi voitti Seinäjoella 1-2, ja myöhemmin kotonaan 1-0. Kiriä ja Puijoa vastaan käymänsä ottelut se hävisi.

LP:n otteissa on näkynyt räväkän alkukauden jälkeen pientä puutumista. Toisaalta neljä viimeistä ottelua on käyty haastavissa olosuhteissa, kun lyöntipeliä ovat haitanneet kylmyys, sade ja kovat tuulet. Kauden avauksessa nähtyjä läpilyöntejä ja kunnareita on vaikea tehdä, kun pallot ovat kylmiä ja tuuli on vastainen.

Lauantaiksi on luvattu lämpimämpää keliä, mikä voisi antaa mahdollisuuden reippaampaan lyöntipeliin.

Alavus ei ole alkukaudesta myöskään varsinaisia juoksujuhlia järjestänyt. Se on tehnyt peleissä keskimäärin 3,5 juoksua per ottelu. Kotiutusvastuuta on sälytetty erityisesti nuorelle Lauri Juurakolle sekä kokeneimmille Miika Anttilalle ja Mikko Hakomäelle. Ruuti on kuitenkin ollut märkää myös Etelä-Pohjanmaalla.

Lauantaina klo 16.00 alkavassa ottelussa nähdään, pystyykö kesäaurinko sulattamaan kummankin joukkueen sisäpelin vai aukeavatko lyöntipelin solmut vain toiselta joukkueelta.

Jännittävä taisto pisteistä joka tapauksessa luvassa. Tervetuloa!

Miesten Ykköspesis
la 10.6. klo 16.00
Loimaan pesäpallostadion
LP-Alavuden Peli-Veikot
Otteluisäntänä Loimaan Laatuauto

» Takaisin arkistoon

Uusimmat otteluennakot ja -raportit
Arttu Kunnarilla komea debyytti

18.05.2024

LP otti pisteet Espoosta

12.05.2024

Kausi käyntiin kotivoitolla

11.05.2024

Fanituotteet

Tutustu LP:n tyylikkäisin fanituotteisiin!

Selaa tuotteita
Evästeet