Loimaan Palloilijat 04.07.2024

Koetuksen juniorit torstaina Loimaalle

LP saa torstai-iltana vieraita lähiseudulta, kun JoKo juniorit tulee mittaamaan kotijoukkueen pelivireen. Jokioisilla loimaalaisilla oli vaikeuksia saada kokoonpanoonsa riittävästi pelaajia. Sama näyttää olevan tilanne myös kotipelissä.

Ennen juhannusta LP kävi Jokioisten kentällä hakemassa kolme pistettä JoKo junioreilta. Silloin jaksot menivät 1-4 ja 0-6. Mitään juoksuiloittelua ei nähty, vaikka vastakkain olivat sarjan kärkikolmikossa ollut joukkue ja hännänhuippu. Katsomossa todettiinkin pelin jälkeen, että kotijoukkue pelasi kauden parhaan ottelunsa. Voittoon asti sinnittely ei kuitenkaan riittänyt, kiitos LP:n tiiviin ulkopelin.

Jokioisilla LP:llä oli vaikeuksia saada terveitä pelaajia riittävästi rinkiin. Sama tilanne näyttää olevan edessä myös kotipelissä. Pelaajia on poissa puolen tusinaa erilaisten syiden vuoksi. Tämä avaa näytön paikat sekä LP:n ”konkareille” että parille lupaavalle juniorille. Kokoonpanossa nähtäneen kokeneet jermut Joni Kalttonen ja Sebastian Jaakkola sekä ensiesiintymisensä miesten sarjapeleissä tekevät Viljami Selinheimo ja Eero Sillanpää.

Ensiksi mainitut laittavat ainakin alkupelissä myös räpylän käteensä, ja juniorikaksikko aloittaa jokereina. Torstaina nähdään, pysyykö senioreilla pallo hallussa myös ulkokentällä ja pystyvätkö juniorit uransa ensimmäiset juoksut suomensarjassa.

Haastava tilanne tasoittaa voimasuhteita, joten edessä saattaa olla vielä edellistäkin kohtaamista tiukempi peli. LP:llä ei varaa pistemenetyksiin kovin paljon ole, koska lohkon kärkiviisikko on seitsemän pisteen sisällä toisistaan. PuMulla on pieni kaula, mutta sillä on myös kaksi peliä enemmän pelattuna kuin muilla kärkeen tavoittelevilla joukkueilla.

Miesten suomensarja
to 4.7. klo 18.00
Loimaan pesäpallostadion
LP-Jokioisten Koetus juniorit
Otteluisäntänä Loimaan kaupunki

Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!

» Takaisin arkistoon

Uusimmat otteluennakot ja -raportit
Peli-ilme ratkaisi voiton LP:lle

10.07.2024

Ulvila vastassa kuuden pinnan pelissä

09.07.2024

Riihimäki katkaisi LP:n voittoputken

06.07.2024

Fanituotteet

Tutustu LP:n tyylikkäisin fanituotteisiin!

Selaa tuotteita
Evästeet