Loimaan Palloilijat 11.05.2024

Kausi käyntiin kotivoitolla

Miesten suomensarja käynnistyi Loimaan Palloilijoiden osalta kotivoitolla, kun Hyvinkään Tahkon kakkosjoukkue kaatui supervuorossa. Loimaa kuittasi ensimmäisen jakson 3-0, mutta toisen jakson veivät vieraat niukasti 1-2.

Hyytävä vastatuuli tyrehdytti molempien joukkueiden sisäpeliä, mutta ulkopeliin voivat molempien joukkueiden pelinjohtajat olla tyytyväisiä.

- Pojat jatkoivat ulkopelissä samalla tavalla kuin Poikien Superinkin peleissä, mutta nyt huomasi, että hermostuneisuutta oli tänään enemmän. Varsinkin sisäpeli jäi hieman vajaaksi. Tehtiin liikaa turhia virheitä, pelinjohtaja Juuso Kerola kertasi joukkueensa otteita kauden avauksessa.

Osittain näiden virheiden avulla LP vei ensimmäisen jakson. Joukkueen jokeri Tommi Malinen iski kaikki kolme juoksua.

- Tiukka peli. Avausjaksolla tehtiin riittävät juoksut, ja toisella kaveri onnistui kahdella hyvällä lyönnillään ottamaan pisteen. Tämmösiä pelejä tulee varmasti olemaan jatkossakin paljon. Meillä ulkopeli pitää, mutta jostain on aina kairattava ne omat juoksut, jotta voittoja tulisi, arvioi LP:n ykköspalkinnon pokannut Malinen.

LP pystyi pitämään Tahkon sisäpelin kurissa yhtä vuoroa lukuun ottamatta. Toisen jakson ensimmäisen tasoittavalla hyvinkääläiset tekivät kaksi juoksua hyvillä lyönneillä. Aluksi Tomi Lehtonen löi hienosti kakkosjatkeelle, ja heti perään Patric Korhonen otti etenijän kotipesään lyhyellä näpillä.

LP:n vastaus jäi vajaaksi, kun ainoastaan Toni Pomell pystyi kotiutukseen. Sama mies johdatti supervuorossa kotijoukkueen voittoon Aleksi Lahden syöksyessä kotipesään.

Hyvinkään ykköspalkittu, lukkari Sami Virto oli kohtalaisen tyytyväinen omiensa esitykseen.

- Lähdimme kauteen sillä mielellä, että pyritään tosissaan haastamaan näitä ennakkoon kaikkein kovimmiksi arvioitujakin joukkueita vastaan. Loimaa on yksi ennakkosuosikeista, ja hyvin meillä pysyi ulkopeli kasassa. Sisäpeli on aina kauden avauksissa hieman tahmeaa, ja tänään puuskainen tuuli vielä hankaloitti lyömistä.

LP:n pelinjohtaja Jesse Jokinen oli omiensa otteisiin melko tyytyväinen.

- Pelattiin yhdeksän vuoroparia, joista kahdeksassa meiltä erinomaista ulkopeliä. Se on meidän valttimme myös tällä kaudella. Hyvinkää on hyvä joukkue, jossa on paljon nopeita, nuoria pelaajia ja Harjuvaaran ja Virton tapaisia ratkaisijoita. Sisäpeli oli nihua, ja sitä pitää jatkossa parantaa. Toivottavasti myös olosuhteet antavat tähän jatkossa paremmat mahdollisuudet.

Kausi jatkuu heti sunnuntaina vieraspelillä Espoossa PK Akatemiaa vastaan. Seuraava kotiottelu on vasta tiistaina 28.5., kun vastaan tulee Turku. Sitä ennen LP käy vielä Eurajoella ja Helsingissä.

» Takaisin arkistoon

Uusimmat otteluennakot ja -raportit
Peli-ilme ratkaisi voiton LP:lle

10.07.2024

Ulvila vastassa kuuden pinnan pelissä

09.07.2024

Riihimäki katkaisi LP:n voittoputken

06.07.2024

Fanituotteet

Tutustu LP:n tyylikkäisin fanituotteisiin!

Selaa tuotteita
Evästeet