Loimaan Palloilijat 02.08.2023

Kankaanpää otti pisteet

Kankaanpään Maila otti kolme sarjapistettä Loimaan Palloilijoista ja tarrasi tiukasti kiinni nousukarsintapaikkaan. LP:n murheenkryyni oli keskiviikkona sisäpeli, jossa tilanteiden teko oli hankalaa. Kotijoukkue vei kolmostilanteet 21-8. Niistä se löi yksi kerrallaan taululle loppuluvuiksi 2-0 (6-0, 3-1).

LP oli tehnyt vierasotteluun lukuisia kokoonpanomuutoksia. Joona Iivosen tilalla lukkarina oli Aleksi Lahti. Paluun rosteriin teki Perttu Kenttäaho, joka otti kolmoskopparin tontin viltissä istuneelta Niko Mäeltä. Iso muutos nähtiin myös jokeriosastolla, kun kokenut sotaratsu Sebastian Jaakkola kaivoi pitkästä aikaa LP:n pelipuvun päälleen.

Muutokset toivatkin energiaa vieraiden otteisiin. Liekö sitten mennyt ylilatauksen puolelle, kun neljä ensimmäistä juoksua annettiin kotijoukkueelle pienillä, mutta riittävillä räpylä- ja heittovirheillä.

Muuten ulkopeli kesti alkukautta paremmin eikä vastustajalle annettu läpilyönneillä juoksuja. Yksittäin niitä syntyi kuitenkin yhteensä yhdeksän kappaletta, joista lyöjätilaston kärkeen siirtynyt Sami Mikkolanaho löi viisi. Arttu Vilander säesti kahdella kotiutuksella, ja lopu merkittiin Eetu Heiniluomalle ja Aapeli Suvisalmelle.

LP:n ainokaisen löi ottelun viimeisessä vuorossa Toni Pomell, jonka lyönnillä kotipesään ehti Perttu Kenttäaho.

LP:stä palkittiin jälleen erinomaisesti kentälle mennyt Kasper Leijon ja hienon paluun miesten peleihin C-poikaleirin jälkeen tehnyt Perttu Kenttäaho. KaMan ykköspalkittu oli itseoikeutetusti Sami Mikkolanaho. Kakkospalkinnon sai Eetu Heiniluoma.

Kauaa ei tappiota tarvitse sulatella, koska joukkueet iskevät uudelleen yhteen jo huomenna torstaina. Kokoonpanomuutoksia on jälleen luvassa. Huomenillalla nähdään, kuinka ne vaikuttavat ottelun kulkuun.

» Takaisin arkistoon

Uusimmat otteluennakot ja -raportit
LP koki putoamisen karun kohtalon

26.08.2023

Seinäjoki lähellä sarjapaikan uusimista

23.08.2023

SMJ vei trillerin

19.08.2023

Fanituotteet

Tutustu LP:n tyylikkäisin fanituotteisiin!

Selaa tuotteita
Evästeet