Kaksi pistettä helteisestä Pihkalasta

Etusivu / Otteluennakot ja -raportit / Kaksi pistettä helteisestä Pihkalasta
Loimaan Palloilijat 28.06.2024

Kaksi pistettä helteisestä Pihkalasta

LP jatkoi voittoputkeaan kukistamalla sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan Hyvinkään Tahkon supervuoron jälkeen 1-2. Vaihtelevasti edenneen ottelun jaksot päättyivät 6-7, 5-2 ja supervuoro 0-1.

Loimaan pelinjohtaja Jesse Jokinen antoi ottelun jälkeen kunniaa sekä omilleen että vastustajalle.

- Puolin ja toisin sattui ja tapahtui. Kolmenkymmenen asteen helteessä, kun pelataan lähes kolme tuntia, niin kaikkea ehtii tapahtua. Meiltä taas erinomainen tasonnosto superissa vaikean toisen jakson jälkeen. Kunnia kuitenkin myös vastustajalle. Löivät hienosti. Meillä yskähteli tänään vaihtolyöntipeli. Kun saatiin kolmostilanne, oltiin siinä tilanteessa huomattavasti parempia. Kovissa paikoissa oltiin kovia.

Kovilla paikoilla Jesse tarkoitti ensimmäisen jakson loppua ja supervuoroa. Ensimmäisen jakson ratkaisi Tommi Malinen, ja superin hoiti kotiin tuore poikavauvan isä, Joona Iivonen.

Hyvinkää sai otteluun unelma-alun, kun Loimaallakin Ykköspesistä muutama vuosi sitten pelannut Jere Harjuvaara yllätti Loimaan kolmospuolen ja kiersi kunnarin edellään kaksi muuta juoksijaa. Kun vielä Tobias Kerola kotiutti Harjuvaaran, oli ensimmäisen vuoron jälkeen taululla tylyt 4-0-lukemat.

Toisessa vuorossa LP sai rakennettua ajolähdön jokeri Tommi Maliselle, jonka kakkosluukusta maisemaan mennyt lyönti meni Pihkalan avaralla kentällä aina muuntajalle saakka. Hyvinkään kolmoskopparilla olisi ollut paikka estää pajatson tyhjeneminen, mutta jostain syystä Luka Kokkonen luovutti tilanteessa eikä ottanut takaverkosta takaisin ponnahtanutta palloa riittävän vikkelästi haltuunsa.

Toke kiersi kentän, ja kotiin ehtivät Miro Märsylä, Antti Ropponen ja Joona Iivonen.

Kolmannessa vuorossa LP siirtyi 4-7-johtoon Malisen viidennellä juoksulla ja Arttu Kunnarin ja Eemeli Mäen onnistumisilla.

Tahko kehitteli vielä loppukirin, joka tyssäsi kuitenkin Harjuvaaran viimeisen lyönnin laittomaan.

Hyvinkää aloitti myös toisen jakson tyrmäävästi. Paavo Lehto, Juho Aalto ja Matti Untamala löivät yhteensä viisi juoksua hienoilla lyönneillä. LP:n saldoksi jäi kaksi juoksua, joista toisen löi kotiutustilanteissaan 100% onnistunut Malinen, ja toinen tuli lukkari Simo Virton kenttäväärästä seuranneella vapaataipaleella.

Superissa LP aloitti ulkona ja tylsytti Tahkon sisävuoron nopeasti. Omalla sisävuorolla rakennettiin ajolähtö, josta Iivonen löi kumurallaan Märsylän kotiin, ja peli päättyi siihen.

Pelaajista näki, että olosuhteet olivat todella raskaat. Hattu nouseekin korkealle, kun ajattelee, että osa näistä pelaajista lähtee peliin tehtyään aluksi ainakin osatyöpäivän. Sen jälkeen matkustetaan bussilla puolitoista tuntia, ja lopuksi ollaan hellepätsissä alkuverryttely mukaan lukien lähes neljä tuntia. Kovia kavereita!

Yksi heistä oli Toke Malinen, joka palkittiin vieraiden parhaana.

- Tänään ulkopelissä tuli poikkeuksellisia virheitä, joista Hyvinkää teki paljon juoksuja. Superit ovat tällä kaudella kivasti kääntyneet meille. Vaikeita vaiheita oli pelissä, mutta iloinen olen siitä, että ne pystyttiin kuitenkin kääntämään. Oli poikkeuksellisen hikistä hommaa tänään.

Kakkospalkinnon nappasi 7/8 kertaa kentälle juoksemaan itsensä lyönyt Aleksi Lahti.

Seuraavaksi on vuorossa kotipeli viikon päästä torstaina, kun vastaan asettuu Jokioisten Koetus juniorit.

» Takaisin arkistoon

Uusimmat otteluennakot ja -raportit
Peli-ilme ratkaisi voiton LP:lle

10.07.2024

Ulvila vastassa kuuden pinnan pelissä

09.07.2024

Riihimäki katkaisi LP:n voittoputken

06.07.2024

Fanituotteet

Tutustu LP:n tyylikkäisin fanituotteisiin!

Selaa tuotteita
Evästeet