Jatkuvatko Lipon juoksujuhlat myös Loimaalla?

Etusivu / Otteluennakot ja -raportit / Jatkuvatko Lipon juoksujuhlat myös Loimaalla?
Loimaan Palloilijat 04.07.2023

Jatkuvatko Lipon juoksujuhlat myös Loimaalla?

LP kohtasi sunnuntaina Oulun Lipon vieraskentällä eikä pystynyt kunnolliseen vastukseen. Lippo kyykytti loimaalaisia lyömällä yhteensä 18 juoksua, joista neljä kunnareilla. Keskiviikkona joukkueet kohtaavat nopeasti uudelleen, ja nähtäväksi jää pystyykö LP:n ulkokenttä nyt tukkimaan oululaisten lyönnit viikonloppua paremmin.

Oulun Lippoa pidettiin ennen kauden alkua yleisesti yhtenä potentiaalisena joukkueena pääsemään runkosarjan päätteeksi ns. nousukarsintoihin eli neljän parhaan joukkueen ryhmään. Hieman alakanttiin sujunut alkukevät on kuitenkin asettanut haasteita tälle tavoitteelle. Lippo on toki voittanut otteluita, mutta ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa se sai vasta edellisviikonloppuna Simon Kiristä. Sunnuntaina sama tahti jatkui LP:tä vastaan.

Mitään ei Oulussa kuitenkaan ole vielä menetetty, sillä tällä hetkellä neljäntenä oleva Jyväskylän Lohi on seitsemän pisteen päässä yhden ottelun enemmän pelanneena kuin Lippo.

Oululaisilla on sarjan tehokkaimpiin sisäpeliryhmityksiin kuuluva kärkikolmikko. Kasperi Salmela, Ari Lankinen ja Topi Korhonen luovat tilanteita tehtaan takuulla. Lisäksi sekä oululaisten oma kasvatti Lankinen että Sotkamossa pesisoppinsa saanut Korhonen pystyvät läpilyönteihin ja tarvittaessa myös muihin kotiutuksiin.

Jokeripaitaiset kotiuttajat Jussi Partanen ja Teemu Lepistö ovat myös lyöneet ukkoa kotiin vähintään juoksu per ottelu -tahtiin.

LP:lle viikonlopun vieraspelit Simossa ja Oulussa eivät pistepottia kasvattaneet. Lisämurheita aiheuttavat pelaajien loukkaantumiset ja muut pienet vaivat. On luultavaa, että myöskään keskiviikon otteluun ei päästä täydellä miehityksellä.

Keskiviikon ottelussa paljon ratkeaa siinä, miten LP pystyy saamaan nopeimpia etenijöitään kentälle ja onnistuvatko vaihtolyönnit sunnuntaita paremmin. Kotiutusvoimassa LP ei loppujen lopuksi ole kovinkaan paljon vastustajaansa heikompi.

Jatkaako Lippo siitä, mihin sunnuntaina jäi vai pystyykö LP tasonnostoon, nähdään keskiviikkona. Tervetuloa!

Miesten Ykköspesis
ke 5.7. klo 18.00
Loimaan pesäpallostadion
LP-Oulun Lippo
Otteluisäntänä Loimaan kaupunki

» Takaisin arkistoon

Uusimmat otteluennakot ja -raportit
Arttu Kunnarilla komea debyytti

18.05.2024

LP otti pisteet Espoosta

12.05.2024

Kausi käyntiin kotivoitolla

11.05.2024

Fanituotteet

Tutustu LP:n tyylikkäisin fanituotteisiin!

Selaa tuotteita
Evästeet