Mäntyvaara ja Leijon kuukauden sähköisimmät

Etusivu / Uutiset / Mäntyvaara ja Leijon kuukauden sähköisimmät
Loimaan Palloilijat 06.08.2023

Mäntyvaara ja Leijon kuukauden sähköisimmät

Loimaan Palloilijoiden edustusjoukkueet ovat jälleen äänestäneet keskuudestaan kuukauden sähköisimmät pelaajat. Valinnat heinäkuun kuukauden pelaajiksi saivat Kasper Leijon sekä Aino Mäntyvaara. Valinta on molemmille 05-ikäluokan edustajille ensimmäinen.

Mäntyvaara, 18, keräsi heinäkuussa 22 kärkilyöntiä, seitsemän tuotua juoksua sekä kotiutti onnistuneesti kolmesti. Tilastoista poimittavaa on se, ettei heinäkuun aikana Mäntyvaara epäonnistunut kertaakaan purkaessaan 2-tilannetta. Lisäksi hyvää ulkopeliä Palloilijoiden polttolinjassa esittänyt Mäntyvaara palkittiin yhdessä ottelussa joukkueensa parhaana.

Alkukauden jalkavaivojen kanssa paininut Kasper Leijon pääsi heinäkuussa täyteen pelikuntoon ja se on näkynyt kentillä. Leijon on parantanut otteitaan ulkopelissä LP:n etukentällä roimasti ja siinä sivussa keräsi heinäkuussa 26 kärkilyöntiä ja seitsemän tuotua juoksua. Heinäkuun aikana ”Kassu” palkittiin kertaalleen joukkueensa parhaana ja lisäksi kerran 2. palkinnolla. LP-kasvatti kiersi myös ensimmäisen kunnarinsa Ykköspesiksessä, kun Palloilijat vierailivat Kuopiossa.

Loimaan Palloilijat onnittelee ”Aippaa” ja ”Kassua” valinnoista!

» Takaisin arkistoon

Uusimmat julkaisut
LP Kausijulkaisu 2024

24.06.2024

Kausi käyntiin perjantaina 10.5. ilmaisottelulla

06.05.2024

LP:n kausikortit lainattavissa pääkirjastosta

26.04.2024

Fanituotteet

Tutustu LP:n tyylikkäisin fanituotteisiin!

Selaa tuotteita
Evästeet